4.4 190
leidingwatercooler

Leidingwatercooler voor de allerbeste kwaliteit drinkwater

Wilt u uw relaties en medewerkers voorzien van zuiver en koel water? De leidingwatercoolers van Aqua Light zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en duurzaam. De leidingwatercoolers worden direct op de waterleiding aangesloten en realiseren middels een geavanceerd waterfilter drinkwater dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne. Met een leidingwatercooler van Aqua Light bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit drinkwater.

Watercooler leidingwater: optimaal hygiënisch en onbetwistbaar zuiver

Het Nederlandse leidingwater behoort tot het beste drinkwater ter wereld. Met een leidingwatercooler van Aqua Light maakt u van dit zuivere drinkwater een nóg indrukwekkender drankje. Het gesloten systeem gaat verontreiniging tegen en de Direct Chill-optie in de leidingwatercoolers zorgt voor een optimale drinktemperatuur. Zo wint de optimaal hygiënische leidingwatercooler het van de ‘ouderwetse’ kraan waar men ook de handen wast en de afwas doet. Met een leidingwatercooler komt het Nederlandse leidingwater optimaal tot zijn recht. Bij u op kantoor, in de showroom, in de wachtkamer of bij u thuis.

Een leidingwatercooler van Aqua Light kopen

Bij Aqua Light kunt u verschillende (leiding) watercoolers kopen. Wilt u een leidingwatercooler op een tafel of kast plaatsen of kiest u voor een stand exemplaar met geïntegreerde onderkast? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze leidingwatercoolers zijn allemaal van topkwaliteit. Kies voor een leidingwatercooler van Aqua Light en geniet op elk gewenst moment van een heerlijk glas koud zuiver water.

Vul het formulier in en ontvang direct een prijsopgaaf.

Velden met een * zijn verplicht
informatie
meer leidingwatercooler
  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan